Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Фермерський ярмарок на площі Ринок завершує свою роботу у цьому сезоні

Сьогодні, 14 жовтня, на площі Ринок у Львові завершує роботу у цьому сезоні традиційний Фермерський ярмарок. З третього червня щосуботи 24 фермерських господарства презентували свою продукцію у центрі міста львів’янам та туристам.

Фермерський ярмарок провели у Львові вже вп’яте, повідомляють в ЛМР. 

За словами Тетяни Хабібрахманової, керівниці управління зовнішніх звʼязків і промоції Львівської міської ради, цьогоріч до ярмарку долучилось найбільше фермерських господарств.

«Сьогодні останній день пʼятого сезону Фермерського ярмарку у Львові і ми вже починаємо чекати наступний сезон. Цьогоріч здивувало найбільше те, скільки фермерів почало долучатися до ярмарку. Тобто у нас зʼявляються нові виробництва, нові фермери, які починають виробляти продукцію. А ми як місто підтримуємо їх, даючи цю можливість кожної суботи продавати, ділитися з мешканцями Львова тим, що фермери вміють і виготовляють. Це неймовірно смачна та високоякісна продукція», – розповіла Тетяна Хабібрахманова.

90% фермерів на ярмарку мають власний сімейний бізнес. Окрім іншого тут продають крафтові хліби, м’ясні вироби, сири та молочні продукти, джеми та плодово-ягідні вина, свіжі овочі та фрукти. З новинок цьогоріч: крафтове борошно та домашня випічка.

Загалом за сезон Фермерський ярмарок збирає близько 90 тисяч відвідувачів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ