Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Фермери з Великобританії передали ще майже десяток авто для захисників

Сьогодні, 18 жовтня, біля ЛОДА відбулася передача 9 позашляховиків для українських захисників. Їх отримали військові ПК «Захід» Повітряних Сил ЗСУ, 107-ї окремої бригади територіальної оборони, 141-ї окремої стрілецької бригади.
Фото - ЛОДА

Передача відбулася в межах ініціативи «Пікапи для миру», повідомляє пресслужба. 

«Щиро дякую вам за ту допомогу, яку надаєте. Ваша ініціатива носить правильний зміст, адже у такій співпраці та підтримці ми виборемо перемогу, а тоді матимемо і мир. У час війни ми по справжньому зрозуміли, що означає побажання мирного неба. І сьогодні цю важливу місію виконують наші оборонці з ПВК Захід. Автівки - це надзвичайно вагомий внесок у забезпечення мобільності наших військових і левова частка цих авто піде саме на забезпечення потреб протиповітряної оборони», - зазначив перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик.

Разом з автівками британські благодійники передали медикаменти, генератори, а також листівки зі словами підтримки.

«Цим візитом ми засвідчуємо підтримку Україні. Ми чудового розуміємо, що ви стоїте не лише за власну державу, а й за демократію всього світу. Мої онуки, яким 6 та 4 роки, також написали на листівках побажання для українських військових, я постійно розповідаю їм про Україну, про те чому ми допомагаємо, адже ви відстоюєте і їхнє майбутнє», - зазначив один з організаторів акції, фермер з Великої Британії, доктор агрономічних наук Кіф Доусон.

Нагадаємо, благодійну ініціативу «Пікапи для миру» започаткував британський фермер Марк Лерд, який із 2014 року допомагає ЗСУ. Загалом в межах ініціативи на потреби українських військових вже передали 215 машин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ