Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Фішки преміумбанкінгу, про які ви не знали

Qt9a98E-WoXcPYD-farIKMX_Pdc9I750_u0ilW8Zy1g--sCxVmwwRrACu5iElsEUs-YWmuPZSgyTHvNJqDuMU3yGwxmnHU0Ie0g1_cajPFoXxfiL1wpkb8pawRzskn6mDgfZV6FBqKjXFqQ5STAsbIc

Завжди хотіли перейти на обслуговування класу преміум, проте не наважувались на такі зміни? Сьогодні розкажемо про фішки послуги, які точно допоможуть ухвалити правильне рішення.

Власний менеджер

Не чекайте, поки відповість служба підтримки: персональний онлайн-менеджер завжди допоможе розв'язати проблему та знайти відповіді на питання. Індивідуальне консультування, як правило, допоможе знайти найкраще рішення, а також уникнути витрат коштів за кордоном, віддалено розв'язуючи всі питання.

Особистий онлайн-менеджер, VIP відділення, обслуговування без черг, кімнати переговорів, індивідуальні сейфи, консьєрж-сервіс та багато іншого доступні в Premium Banking від Ukrsibbank. Оформте картку та насолоджуйтесь перевагами преміуму з Ukrsibbank!

Обслуговування без черг

Так, власники преміальних карток і рахунків обслуговуються в відділеннях банків без черг. Крім того, з преміумбанкінгом ви отримаєте доступ до VIP відділень, обладнаних кондиціонерами, зручними диванами та стильними зонами очікування, зонами самообслуговування, сейфами, кімнатами переговорів та іншим.

Преміум без доплат

Більшість банків не стягують щомісячну плату з власників преміумкарток і рахунків, які виконали певні умови: наприклад, такими можуть бути наявність залишку за накопичувальним або депозитним рахунком від Х суми, об'єм торгових операцій за рахунком від Х суми в місяць тощо.

Швидкі та комфортні авіаперельоти

Пропозиції від Mastercard і Visa, як правило, надають власникам преміумкарток переваги під час користуванням аеропортами, серед яких:

  • Доступ до лаунж-зон та бізнес-зал без доплат;
  • Харчування в лаунж-зонах без доплат;
  • Проходження FastLine і FastTrack;
  • Знижки на бронювання авто, готелів та ресторанів;
  • Знижки на шопінг в певних мережах магазинів;
  • Кешбек на певні групи товарів;
  • Компенсації за затримку авіарейсу та за затримку/втрату багажу.

Консьєрж-сервіс

Користуйтесь послугами консьєржа, який допоможе вибрати ресторан для вечері, забронює квитки на рейс, підкаже, який готель вибрати, замовить доставлення їжі, нагадає про важливу зустріч чи дзвінок та багато іншого. Послуга доступна певну кількість разів на місяць, однак в разі виконання умов доступ надаватиметься без обмежень.

Зняття готівки поза банкоматами

uRkoEGq2Rg1kXLo2fr84NA6WAg227CxqLOfcJthuB9a-dTYxrc2KFi5JGZ_BETcDQ8nOOYt4xm8QtnKjMK4YkzekvX3pL9ZrftMQ1QfFOax4TSCtkWw7PCrRet7OTZjiJrC8O6vlQcAEknfxT_cjKBc

З преміумкарткою більше не доведеться шукати банкомат: деякі банки, як-от: Ukrsibbank, надають клієнтам можливість зняття коштів на АЗС, в магазинах, аптеках тощо (АТБ, Сільпо, WOG, OKKO, EVA та інші). Ліміт НБУ — до 6000 грн на добу. Зняти кошти можна як за наявністю картки, так і без неї, скориставшись Apple Pay або Google Pay. Додаткова комісія, як правило, не стягується. Зняття не здійснюється з віртуальних та кредитних карток (саме кредитних коштів в останньому випадку).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ