Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФК "Львів" мінімально поступився "Інгульцю"

У 25 турі Favbet ліги сезону 2020/2021 ПФК ʺЛьвівʺ на виїзді зустрічався з ФК ʺІнгулецьʺ (Петрове). За підсумками матчу ʺсиньо-золоті левиʺ зазнали поразки від своїх опонентів. Про це повідомили 6 травня в Інформаційній службі ПФК "Львів".
Фото ФК "Львів"

Ще декілька турів тому, заглядаючи до календаря змагань, можна було спрогнозувати, що дуель ʺІнгульцяʺ та ʺЛьвоваʺ стане однією з вирішальних у плані збереження прописки в елітному українському футбольному дивізіоні. Втім, ʺгородяниʺ набрали хорошого ходу та, видавши 5-матчеву безпрограшну серію, гарантували собі путівку до наступного сезону УПЛ завчасно. Щодо команди з Петрового, то у неї шанси понизитися у класі на момент старту 25 туру були суто теоретичними. Відстань до останньої сходинки була аж 5 залікових пунктів, тому підсумкової нічиєї для підопічних Лавриненка у дуелі з львів’янами було аж задосить.

Розпочали господарі звітну зустріч, проте, так, що цілком спокійно можна було сподіватися і на перемогу. Вже на 11 хвилині Бартуловіч, не зустрівши опору, просунувся майже з центру поля аж до позначки 25 метрів до воріт Костика. Хорватський легіонер підлаштував м’яча під робочу ліву ногу та розрядив щосили свою гармату. Удар вийшов напрочуд влучним та результативним. ʺІнгулецьʺ повів у рахунку. У моменті з голом були помітні певні неузгоджені дії у побудовах ʺсиньо-золотих левівʺ. Не дивно, враховуючи те, що відповідний склад Анатолій Безсмертний у поточному сезоні застосовував уперше. У порівнянні з поєдинком проти ʺМаріуполяʺ наставник гостей вдався аж до сімох змін у стартовому протоколі. Хай там як, а до ротації під час такого насиченого графіка матчів необхідно було вдаватися. На 18 хвилині ʺЛьвівʺ зазнав ще одного удару. Цього разу не результативного, а кадрового. Капітан ʺгородянʺ Махмутовіч вимушено залишив поле через пошкодження. Нашій команді слід було якомога швидше підлаштовуватись до таких ігрових умов, адже петровці по-господарськи стали почувати себе не тільки номінально, а й у діях попереду. Після екватору тайму, втім, команда Сергія Лавриненка трішки збавила темп, тому кількість єдиноборств та відповідно гри у центрі поля стало більше. До завершення тайму декілька гольових нагод мав і ʺЛьвівʺ. Зокрема, у центрі уваги поблизу чужих воріт постійно був Нич. Жоден з ударів нападника, однак, цілі так і не досягнув. На перерву команди пішли за мінімальної переваги господарів у рахунку.

Старт другого тайму до колекцій видовищного футболу віднести точно не можна. Колективи мали на меті, перш за все, приборкати м’яча, а вже згодом розвивати якісь принаймні натяки на атаку. Точно не бракувало боротьби, індивідуальних зіткнень та подекуди навіть жорстких епізодів. Власне тому, арбітр Микола Балакін не цурався раз по раз застосовувати для сигналізації порушень свисток, а також діставати картки жовтого кольору з кишені. Бодай якимись атакувальними діями жодна з команд не відзначалась. Трішки розрухав затишшя небезпечних епізодів на 76 хвилині Щедрий. Хавбек змістився з флангу та пробивав з кута штрафної зони. М’яч небезпечно промайнув поблизу стійки воріт Костика. Як би це не було дивно, але більше перспективних для зміни рахунку моментів у матчі не було. У другому таймі ʺгородяниʺ поблизу володінь ʺІнгульцяʺ, по суті, нічого і не створили. Господарі, відверто кажучи, на ще один м’яч теж не награли. Підсумковий рахунок першого тайму – підсумковий у матчі.

1:0 – ʺЛьвівʺ поступився ʺІнгульцюʺ та перервав свою безпрограшну серію з 5 поєдинків поспіль у чемпіонаті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ