Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФК "Рух" організовує для вболівальників фан-зону для перегляду матчів чемпіонату Європи

LVIV FAN FESTIVAL - це головна футбольна подія літа у твоєму місті, яку Ви просто зобов’язані відвідати. На період матчів чемпіонату Європи у центрі Львова буде діяти масштабний футбольний майданчик, де Ви матимете можливість переглянути футбол на великих екранах та гучно підтримати збірну України у відповідальних матчах на Євро-2020.

Локація збору уболівальників головної команди країни буде знаходитись у самісінькому серці Львова. ENNIO EVENT SQUARE - це масштабна локація, розрахована на півтори тисячі глядачів, що знаходиться за адресою вул. Джерельна, 22. 

Окрім перегляду футбольних матчів, на відвідувачів чекають багато інших активностей. Зокрема, вболівальники збірної матимуть змогу взяти участь у різноманітних конкурсах та виграти цінні призи від партнерів фестивалю. Якісну живу музику від відомих виконавців забезпечить компанія Lutsyshyn Promo & Promotions, а смачні наїдки - Street Food So Good Festival. І не перейматесь про мінливу львівську погоду! Вона не стане на заваді свята, адже шатро футбольного овпен ейру захистить відвідувачів від дощу та спеки.

Для контролю кількості людей та зручності відвідувачів вхід на LVIV FAN FESTIVAL буде платним. Вартість звичайного квитка - 50 гривень, перепустка у VIP-зону - 200 гривень. Вхід для представників ЗМІ відбуватиметься за акредитаціями. Аби її отримати, заповніть анкету та надішліть її на e-mail: mediacentr@fcrukh . 

Нова модна локація, багато фан-активностей та матчі збірної у крутій компанії! Все ще вагаєтесь? LVIV FAN FESTIVAL - футбольний марафон тривалістю в місяць та головна футбольна тусовка цього літа, частиною якої можете стати саме Ви!

Офіційний партнер фан-зони - міжнародна розважально-ігрова компанія FAVBET. FAVBET - будь всередині гри!

Більше деталей про роботу львівської фан-зони під час Євро з’явиться найближчим часом на офіційному сайті футбольного клубу «Рух».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ