Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Футболки: невід’ємна частина літніх образів

Кожен намагається стежити за своїм зовнішнім виглядом та обирає не тільки комфортні сезонні речі, а й візуально привабливі. За останні роки тенденції пропонували нам чимало цікавих, незвичайних речей та комбінування різних стильових спрямувань.

В цій статті ми поговоримо про футболки та ознайомимо вас із найбільш актуальними варіантами, на котрі варто звернути увагу в цьому сезоні.

База. Однотонні моделі для утворення монохромних комплектів — не найпростіше та найстильніше рішення і для чоловіків, і для жінок. Для підкреслення піднесеного літнього настрою радимо обирати соковиті відтінки зеленого, помаранчевого, жовтого, а також синього. Якщо вам до вподоби десертні кольори, то лавандовий, фісташковий, лимонний та персиковий пастельний тон — саме те, що вам потрібно.

Стосовно фасону: радимо звернути увагу на прямий крій та більш вільний, оскільки завдяки ним повітря добре вентилюватиме тіло та запобігатиме його перегріванню. Більше того, саме такі силуети зараз на пікові популярності, що не складно довести луками зірок та медійних персон.

Подовжені шорти, сандалі та оверсайз-футболки — це запорука комфорту під час прогулянок навіть у найспекотніший день.


Принтовані. На вулицях знову з’являються футболки з барвистими малюнками квітів, тропічного листя, індійським візерунком пейслі, цебто “огірки” та іншими нашумілими зображеннями. З чим носити такі варіанти? Стилісти рекомендують урівноважувати такого роду вироби однотонним низом та іншими елементам ансамблю. Якщо ви не поціновувач зациклених зображень, які розмножені на всю модель, то локалізовані малюнки стануть вашим правильним вибором. Сьогодні імениті бренди щільно співпрацюють із зірками шоу-бізнесу, створюючи неймовірні колаборації, які вражають соціальною позицією, або ж навівають ностальгію за дитинством і героями улюблених мультсеріалів. Враховуючи різноманіття, запропонованого сучасним ринком, обрати стильний і грамотний образ можно без докладання особливих зусиль. Для цього достатньо полистти кілька фешн-видань або ж зазирнути у каталог інтернет-магазинів, які зазвичай формують комплекти у відповідності останнім модним тенденціям. Ми ж можемо порадити мультибрендовий онлайн-магазин MD Fashion — тут величезний асортимент оригінальних товарів від популярних брендів зі всього світу. Diesel, Gant, Tommy Hilfiger, G-Star RAW та інших, загальне число яких становить більше ста представників. Тут можна зібрати капсульну колекцію сезону або ж гардероб повністю для чоловіків, жінок та дітей, оснастивши їх всіма категоріями одягу, взуття та аксесуарів. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ