Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футзал: «Енергія» розгромила «Приват»

Львівська «Енергія» у 7 турі Екстра-ліги без проблем обіграла криворізький «Приват». Підсумковий рахунок матчу у Львові – 7:3 на користь львів’ян.
Львів’яни у цьому матчі не мали проблем з суперником. Як гості не старалися, на рівних боротися з титулованішою та майстернішою «Енергією» їм не вдалося. Господарі повністю перегравали суперника на майданчику і часто втілювали свою перевагу у забиті голи та небезпечні моменти. Їх підопічні Максима Павленка у цьому матчі створили більш, ніж достатньо. Хоч і з реалізацією у «Енергії» справи були не найкращі, однак господарі створювали стільки, що не забити бодай кількох голів у цих епізодах було просто нереально.
 
Тотальна перевага «Енергії» над «Приватом», який у цьому матчі грав без Романа Бакума та дискваліфікованого граючого тренера Раміса Мансурова, почала втілюватися у голи з восьмої хвилини першого тайму. Тарас Кузь відкрив рахунок у матчі, Сергій Коваль через хвилину забив другий гол у ворота «Привата», і, як то кажуть, пішло-поїхало. За увесь перший тайм «Енергія» могла реально забивати 7-8 голів, але обмежилася лише чотирьома.
 
 
У захисті «Енергії» також не обійшлося без помилок. Гол Сергія Ломаки на 19 хвилині першого тайму – яскравий приклад того, як не потрібно грати захисникам та воротарю Кардашу.
 
У другому таймі «Енергія» дуже швидко довела свою перевагу знову до чотирьох голів. Після хет-трику Тараса Кузя головний тренер львівської команди Максим Павленко дав пограти усім заявленим гравцям на цей поєдинок. Дебютував в Екстра-лізі навіть молодий воротар «Енергії» Богдан Чех. До слова, воротарі львівської команди, а саме Володимир Кардаш, Андрій Пітуля та Богдан Чех у цьому поєдинку пропустили по одному голу. Втім, це аж ніяк не завадило «Енергії» святкувати домашню перемогу з розгромним рахунком. Фінальна сирена зафіксувала впевнену перемогу «зелено-білих» з рахунком 7:3. Такий результат можна пояснити лише тим, що ці команди наразі різні за класом. «Енергія» довела, що цього сезону уже традиційно боротиметься за медалі, а «Привату», швидше за все, доведеться боротися за місце в середині турнірної таблиці.
 
Екстра-ліга. 7 тур
«Енергія» (Львів) – «Приват» (Кривий Ріг) - 7:3 (4:1)
«Енергія»: Кардаш (Пітуля, 21 (Чех, 36), - Федюк (к), Денис, Маринюк, Кузь, - Мик. Грицина, Мих. Грицина, Павленко, Коваль, - Стефанків, Радевич, Легендзевич
«Приват»: Дурбан (Юдін, 37), Сторожук, Божко, Галицький, Таранович, Мазенко, Бойченко, Делятинський, Ломака, Герасимов
Арбітри: П. Кравцов (Рівне), М.Подраний (Житомир)
Голи: Кузь, 8, 12, 21, 27, Коваль, 9, Мих. Грицина, 14, Мик. Грицина, 20 – Ломака, 19, Таранович, 25, Делятинський, 39
Попередження: Галицький, 14, Божко, 27
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ