Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Галсільліс» відновив ліси на площі 700 га

Про хід осінньої лісокультурної кампанії, заготівлю лісового насіння, доповнення і створення лісових культур йшлося під час наради директорів та головних лісничих дочірніх лісогосподарських підприємств ОКС ЛГП «Галсільліс», присвяченій лісогосподарській та лісозаготівельній діяльності підприємства.

Так, упродовж весни 2017 року лісогосподарські підприємства провели лісовідновлення на площі 700,4 га, у тому числі шляхом садіння лісових культур на площі 560,4 га, (103% від запланованих обсягів) та заходами сприяння природному поновленню – на площі 140 га, або 104% плану.

Крім того, підприємства «Галсільлісу» провели доповнення лісових культур минулих років на площі 516,8 га, та догляди за лісовими культурами на площі 372,3 га. Упродовж весни здійснили сівбу насіння основних лісотвірних порід у лісових розсадниках та теплицях на площі 3,4 га.

У планах на осінь – створення лісових культур на загальній площі 166,1 га та проведення заходів сприяння природньому поновленню лісу на площі 11,6 га.

Додамо, що підприємства «Галсільлісу» запланували заготівлю понад 18 тонн насіння основних лісотвірних порід (дуб, бук, ялиця, сосна тощо) та збільшення площ посівів. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ