Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Галицький лев» завершив будівництво житла для 860 сімей

860 сімей офіційно стали мешканцями кварталу «Галицький лев» - житлового комплексу, збудованого на вулиці Пулюя у Львові.

У п’ятницю, 29 липня, відбулося урочисте відкриття кварталу, в якому взяли участь відомі артисти, зокрема, народна артистка України Людмила Нікончук та співачка Ірина Федишин.

Серед мешканців житлового комплексу є учасники АТО. Сім’я одного бійця під час святкового розіграшу, присвяченому офіційному відкриттю кварталу, виграла один з головних призів – пральну машину.

На території житлового комплексу облаштовано відпочинкову зону з фонтаном, сучасний дитячий майданчик, міні-футбольне поле зі штучним покриттям та спортивний майданчик з тренажерами.

За словами прес-секретаря ЖК «Галицький лев» Анатолія Шалаєва, квартал будували 2 роки. Перший камінь урочисто було закладено у травні 2014 року. За його словами, ще 5 секцій кварталу перебувають в процесі спорудження.

«Житло у «Галицькому леві» залишається чи не найдешевшим у Львові. При цьому воно відповідає усім сучасним нормам. Також у кварталі проведені якісні комунікації», - розповів Анатолій Шалаєв.

Своєю чергою одна з новоселів Тетяна Юринець зазначила, що вже незабаром мешканці приступлять до створення ОСББ та візьмуть керівництво житловим комплексом у свої руки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ