Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Гандболісти КДЮСШ ЛДУФК посіли сьоме місце на чемпіонаті України з пляжного гандболу

Гандболісти львівського КДЮСШ-ЛДУФК посіли сьоме місце на чемпіонаті України з пляжного гандболу, що триває у селищі Лазурному (Херсонська обл.).

До чвертьфіналу турніру команда Валерія Мельника потрапила з четвертого місця у своїй групі. Втім, протистояти на рівних майбутньому фіналісту турніру команді Южне-1 галичанам не вдалося. Поразка у цьому матчі з рахунком 2:0 відкинула львівську команду на боротьбу на турнірі за 5-8 місце. У цьому міні-турнірі львівські гандболісти, програвши команді «Портовика» з рахунком 1:2 та, перемігши команду Томашпіль з рахунком 2:0, посіли підсумкове сьоме місце з десяти команд-учасниць.

«Чимало наших гравців грали у пляжний гандбол на такому рівні вперше, - каже Валерій Мельник, головний тренер команди КДЮСШ-ЛДУФК. – Наші суперники підійшли до турніру дуже серйозно, максимально підсиливши свій склад. Можливо, ми сподівалися на кращий виступ, однак, як показали деякі ігри, до них ми не були готовими. Пляжний гандбол для багатьох наших хлопців – новий вид спорту. Хотів би відзначити високий рівень цього турніру, на якому виступала і наша юнацька та національна збірна України. 7 липня у Лазурному стартує Кубок України з пляжного гандболу. Наперед загадувати як ми зіграємо не хочеться, але є сподівання, що результат на Кубку буде кращим, аніж на чемпіонаті України», - сказав Валерій Мельник.

Кубок України з пляжного гандболу відбудеться з 7 по 10 липня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ