Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ганна Герман вірить, що Партія регіонів полюбилася з комуністами надовго

«Станом на сьогодні антикризова коаліція міцна, як ніколи і наступні чотири роки жодного розпаду нашої коаліції не буде», – про це в коментарі «Гал-info» повідомила народний депутат, член Партії регіонів Ганна Герман.
«На останніх зборах антикризової коаліції ми зняли всі питання, які до цього часу висіли. Також ми обговорили подальшу співпрацю всередині антикризової коаліції і узгодили усі розбіжності в поглядах», -- зазначила член Партії регіонів.
Водночас вона додала, що Партія регіонів перебуває в дуже хороших відносинах з Комуністичною партією України.
«Ми в дуже хороших відносинах з КПУ і враховуємо всі їхні побажання по мірі можливості», -- наголосила Ганна Герман.
Нагадаємо, що член КПУ Леонід Грач заявляє, що якщо антикризова коаліція не виконуватиме своїх передвиборчих обіцянок, то комуністи вийдуть із правлячої більшості. «Якщо коаліція не виконуватиме взяті перед її учасниками, один перед одним, зобов'язання: в даному випадку, не робитиме все те, що потрібно провести щодо зміни Конституції, статті 50 «Про надання російській мові статусу державної»; не проводитиме референдум щодо вступу України до НАТО; не розвиватиме економічні добросусідські відносини з Росією, — тоді нічого нам у тій коаліції бути. Я про це, до речі, 3-4 місяці вже кажу. Коаліція — це шлюб за розрахунком, а не за любов’ю», — додав Леонід Грач.
Він також звернув увагу на те, що Партія регіонів отримала більшість завдяки цим програмам, і тому її представники зобов'язані виконувати всі передвиборчі обіцянки.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ