Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Ганні Герман не знайшлося місця у міжфракційному об’єднанні «Львівщина»

Перша зустріч народних депутатів від Львівщини відбулася ще три тижні тому. На зустрічі були присутні голова Львівської обласної ради Петро Колодій та міський голова Львова Андрій Садовий. Метою формування між фракційного об’єднання «Львівщина» у парламенті є формування здорового лобі для поліпшення фінансово-економічної та культурної ситуації в регіонів. Про це сьогодні, 10 січня, в коментарі Гал-інфо повідомив народний депутат від ВО «Батьківщина», один із співголів об’єднання Степан Кубів.

«Об’єднання сформоване. Туди увійшли майже всі депутати від Львівщини, а саме народні депутати від «Свободи», «Батьківщини» та УДАРу Ярослав Дубневич та Ярослав Гінка», - розповів Степан Кубів.

Нардеп також заявив, що на засіданні координаційної ради почергово головуватимуть від «Батьківщини» сам Степан Кубів, нардеп від «Свободи» Ірина Сех та нардеп від УДАРу Ярослав Гінка.

Кубів додав, що незважаючи на те, що прізвища Гінки не озвучив голова ВРУ, сам «ударівець» свою згоду на участь в об’єднанні підтвердив особисто Степану Кубіву.

В об’єднання увійшло більше двадцяти народних депутатів, однак, серед них немає жодного члена Партії регіонів.

На запитання Гал-інфо, чи не запрошували до вступу у об’єднання нардепа від Партії регіонів Ганну Герман, яка теж походить з Львівщини, Кубів відповів: «Ми вирішили сформувати міжфракційну групу від опозиційних, демократичних політичних сил національного спрямування. У Партії регіонів щодо питання української ідентичності, мови, євроінтеграції так би мовити інша, альтернативна нашій позиція».

Нагадаємо, у парламенті створено міжфракційне депутатське об’єднання “Львівщина”.

Фото: прес-служби Партії регіонів
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ