Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Гаряча лінія Львівської області змінила номер телефону

Від сьогодні Гаряча лінія Львівської області приймає звернення за новим коротким номером – 1684. Про це повідомляє Максим Козицький.

Нагадаємо, на Гарячу лінію Львівщини можна дзвонити цілодобово щодо таких питань:

  • Житлово-комунальне господарство;

  • Діяльність органів виконавчої влади;

  • Інформація для ВПО.

Якщо ви телефонуєте у час пікових навантажень, щоб не очікувати, звертайтесь на Гарячу лінію області за допомогою чат-ботів у:

Telegram

Viber

Попередній номер Гарячої лінії Львівської області – 112, прийматиме дзвінки виключно щодо роботи екстрених служб. Це пов’язано з тим, що Міністерство внутрішніх справ дало старт на Львівщині роботі Служби екстреної допомоги населенню.

Довідково.

Пілотний проєкт «Єдина служба допомоги населенню 112» розпочав роботу на Львівщині 5 березня 2015 року. Це був унікальний для України проєкт, адже за задумом організатора за єдиним номером телефону житель області міг отримати допомогу всіх екстрених служб та звернутися до органів виконавчої влади. 

Зміна номера пов’язана з тим, що МВС запустило на Львівщині Службу екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 112. Згідно з інформацією організаторів нової служби, за коротким номером 112 прийматимуть лише ті дзвінки, що стосуватимуться роботи екстрених служб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ