Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«ГАЗМЕРЕЖІ» отримали ліцензії на розподіл газу одразу в шести областях

За словами міністра енергетики Германа Галущенка, процес повернення мереж в управління держави дає старт розв’язанню проблем, що виникли після приватизації облгазів понад 10 років тому.

Сьогодні філії ТОВ «Газорозподільні мережі України», які входять до Групи Нафтогаз, отримали ліцензії Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, на ведення діяльності.

Йдеться про представництва у Вінницькій, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Миколаївській, Сумській та Хмельницькій областях. 

Основне завдання нових філій — формування безперебійних маршрутів газопостачання від магістральних газопроводів до кінцевого споживача. 

Наразі по всій державі компанія «ГАЗМЕРЕЖІ» забезпечує потреби 6.6 млн клієнтів силами 14 філій. 

У найскладніший для країни період Група Нафтогаз створила форпост газорозподільної сфери — першого національного оператора «ГАЗМЕРЕЖІ». Наше завдання — розвивати та посилювати стратегічні можливості системи, а не лише «втримувати її на плаву» в умовах ворожих обстрілів», — акцентував очільник Групи Нафтогаз Олексій Чернишов.

Він також додав, що від цього безпосередньо залежить стале проходження опалювального сезону 2023/2024 та комфорт мешканців тилових і прифронтових територій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ