Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Газові мережі Львівщини до опалювального сезону готові

В межах підготовки до нового опалювального сезону 2018-2019 років фахівці ПАТ «Львівгаз» шляхом обходу трас обстежили майже 17 тис. км розподільних газопроводів та понад 8 тис. км підземних газопроводів-вводів. Про це повідомили в прес-службі ПАТ «Львівгаз».

На початку осені фахівці «Львівгазу» завершили здійснення заходів по забезпеченню безперебійної роботи газорозподільної системи у зимовий період. Впродовж року газовики провели обстеження буровим і шуфовим методами понад 7 тис. км підземних газопроводів та комплексне приладове обстеження 7,1 тис. км підземних газопроводів.

Окрім того, здійснено технічне обслуговування газового обладнання, а це 1 350 газорегуляторних пунктів (ГРП) та 2 447 шафових газорегуляторних пунктів (ШГРП). Всі роботи проведено за рахунок експлуатаційних витрат  підприємства.

«Перед початком опалювального сезону, щороку ми проводимо обстеження підземних та надземних газопроводів. Усе для того, аби забезпечити безаварійне та безперебійне транспортування газу до осель наших споживачів, адже це основне наше завдання, а особливо в осінньо-зимовий період. І не зважаючи на брак коштів, а фінансування в тарифі просто мізерне для таких робіт, наші фахівці сумлінно обстежують газові мережі Львівщини», - зазначив Директор технічний ПАТ «Львівгаз» Павло Сербан.

Під час підготовки до опалювального сезону фахівці «Львівгазу» запобігають виникненню аварійних ситуацій, котрі можуть становити загрозу життю та здоров’ю людей, а це понад 80 тисяч споживачів газу Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ