Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Генсек НАТО може відвідати Україну в липні

У липні в Україну може приїхати генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг. Про це кореспонденту Укрінформу розповів старший офіцер відділу міжнародних зв'язків, інформації і комунікацій Національної академії Нацгвардії України (Харків), капітан Павло Пономарьов.

"Про можливий приїзд Столтенберга і супроводжуючих осіб в Україну сказав на брифінгу в академії, де сьогодні було представлено професійну програму НАТО для силовиків, глава Представництва НАТО в Україні Александер Вінников. За його словами, візит буде приурочений до 20-річчя співпраці НАТО і України, можлива дата - 9-10 липня", - відзначив Пономарьов.

За його словами, що стосується програми, то курс лекцій для курсантів і викладачів, а також офіцерів Академії - не менш як 200 слухачів - запланований на сьогодні і на завтра.

"Академію обрано як опорний пункт для реалізації цієї програми, що має на меті поширення цивільно-правових знань серед слухачів інших профільних вузів Харкова", - додав Пономарьов.

Як стало відомо, в презентації програми в Національній академії Нацгвардії України (Харків) брали участь заступник командувача Нацгвардії України генерал-лейтенант Микола Балан і керівник програми професійної підготовки Україна-НАТО Ове Уруп-Медсен.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ