Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Гірники «Шахти №1 «Нововолинська» готові вийти на страйк

Гірники ДП «Шахта №1 «Нововолинська» готові вдатися до страйку. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

У зв’язку з невиплатою зарплати за лютий, березень і квітень цього року шахтарі вкотре наполягають на зустрічі з нещодавно призначеним міністром енергетики та вугільної промисловості Ігорем Насаликом, повідомив Волинець.

Він також зазначив, що на початку нинішнього року на підприємстві сталася аварія, в результаті якої загинуло двоє гірників. Згідно з Галузевою угодою та колективним договором, підприємство мало б виплатити сім’ям загиблих 98 тис. грн, але досі цього не зробило, бо не має потрібних коштів.

«Шахтарі переконані: вирішити їхні проблеми неможливо без зустрічі з очільником Міненерговугілля Ігорем Насаликом. Вони звернулися за допомогою в організації такої зустрічі до мене та народних депутатів Ігоря Гузя і Дмитра Яроша. У випадку ігнорування вимог шахтарів, вони готові після 9 травня вдатися до страйку», - йдеться в повідомленні. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ