Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Голова Львівська ОДА зустрівся з послом Швеції в Україні

Сьогодні, 30 вересня, начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Швеція в Україні Тобіасом Тибергом. Сторони обговорили економічну ситуацію в області та можливість більш активної співпраці.
Фото - ЛОДА

Сторони обговорили економічну ситуацію в області та перспективні напрями для активізації співпраці з Швецією у сфері підтримки і розвитку бізнесу. Посол Королівства Швеція розповів, що Міжнародний валютний фонд розглядає відновлення роботи в Україні у першому кварталі наступного року і саме відновлення роботи цієї інституції стане заохоченням для багатьох іноземних компаній виходити на український ринок.

«До цього світ не був в такій ситуації, коли, з одного боку, країна воює, але водночас активно продовжує працювати та відновлювати усю знищену інфраструктуру. Це є гарним прикладом для наслідування, адже Україна є великою та боєздатною країною. Дуже важливо, щоб Європейський Союз, Сполучені Штати Америки та інші країни своєчасно надавали вам гуманітарну й фінансову допомогу для перемоги», – зазначив Тобіас Тиберг.

Посол запевнив, що усі шведські бізнеси, які працювали в Україні до війни, адаптуються під ситуацію в країні та продовжують працювати. Посольство також забезпечуватиме комунікацію з іншими шведськими компаніями, які планують вийти на український ринок, адже тут можна працювати навіть попри війну та розширювати власний бізнес і підтримувати економіку України.

«Ми, як посольство, маємо контакти усіх шведських компаній, тому ми допоможемо налагодити зв'язок між ними та регіоном, у якому вони планують працювати. Шведський бізнес в Україні представлений у різноманітних сферах, зокрема: ритейл, ІТ чи індустріальне виробництво, тому ми охоче передамо усі нові бізнес-можливості області для наших компаній, які не є представлені в Україні, для подальшого виходу на ваш ринок», – резюмував Тобіас Тиберг.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ