Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Радехівської РДА склала свої повноваження

Вчора, 11 квітня голова Радехівської районної державної адміністрації Надія Шостак, у зв’язку з переходом на іншу роботу склала свої повноваження та подякувала колективу райдержадміністрації за надійну та активну співпрацю, а жителям району – за підтримку і взаєморозуміння. Про це повідомив офіційний сайт Радехівської РДА.

Під час свого виступу  Надія Шостак  зазначила: "Хоча на посаді голови райдержадміністрації працювалося непросто, але це був період, наповнений добрими справами і спілкуванням із багатьма людьми. Мені було комфортно і приємно працювати у колективі, де кожен держслужбовець добре виконує поставлені завдання. Ми багато хороших справ зробили з вами  для Радехівщини, але ще дуже багато  роботи чекає попереду. Я бажаю вам йти впевнено по житті та з гідністю виконувати  покладені на вас обов’язки. Але крім професійної діяльності у кожного з нас є ще суто людські стосунки. Тому шануйте один одного, живіть у гармонії один з одним, зі своїм сумлінням і зі собою. Не фальшуйте, не лукавте, будьте здоровими і щасливими". 

Голова Радехівської районної ради Марія Климочко подякувала Надії Шостак за те, що саме завдяки їй у районі склалася тісна співпраця між районною державною адміністрацією і районною радою та спільне бачення вирішення проблем району.

Від імені колективу працівників Радехівської районної державної адміністрації голова профспілкового комітету Віталій Бордун вручив Надії Шостак квіти, подякував їй за мудре керівництво і висловив сподівання, що й на інших посадах вона сприятиме розвитку Радехівського району.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ