Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Самбірської РДА провів нараду з керівниками об’єднаних громад

26 грудня голова Самбірської районної державної адміністрації Андрій Жепко провів нараду з головами об’єднаних територіальних громад Самбірського району. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Самбірської районної державної адміністрації.
Фото: Самбірська РДА

Під час наради керівники громад ознайомили очільника району з проблемними питаннями, які залишаються невирішеними по кожній з територій та висловили побажання щодо спільної діяльності в майбутньому.

Зокрема, однією з найгостріших залишається проблема продовження ремонту автомобільних доріг державного та місцевого значення, а також комунальних доріг в населених пунктах району. Крім того під час наради обговорено питання щодо передбачення коштів у місцевих бюджетах на компенсацію вартості перевезення пільгових категорій пасажирів на приміських автобусних маршрутах, ситуацію з передачею коштів з бюджетів ОТГ до бюджету Самбірської міської ради на фінансування вторинної ланки медичної допомоги, питання щодо призначення пільг та субсидій окремим категоріям громадян у Самбірському районному управлінні праці та соціального захисту населення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ