Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова ВР Володимир Гройсман привітав українців з прийдешніми святами

Голова ВР Володимир Гройсман, на своїй Facebook сторінці, привітав українців з прийдешніми святами.

Друзі, щиро вітаю з Новим Роком та Різдвом Христовим! Рік, що минає був для нашої країни непростим, але змінювати, ламати існуючу довгий час систему завжди непросто. Та, незважаючи на це, ми спільно рухались уперед і у багатьох питаннях досягли суттєвих зрушень. Я вдячний кожному, хто сприяв цим змінам.

На шляху до побудови успішної України ще багато роботи. Проте я вірю, що найскладніші часи вже позаду і новий рік принесе Україні мир та благополуччя. Нехай всі ваші мрії здійснюються, у ваших оселях панують добробут та злагода, а радість та любов стануть неодмінними супутниками вашого життя.

З наступаючими святами!

Друзі, щиро вітаю з Новим Роком та Різдвом Христовим! Рік, що минає був для нашої країни непростим, але змінювати, ламати існуючу довгий час систему завжди непросто. Та, незважаючи на це, ми спільно рухались уперед і у багатьох питаннях досягли суттєвих зрушень. Я вдячний кожному, хто сприяв цим змінам.На шляху до побудови успішної України ще багато роботи. Проте я вірю, що найскладніші часи вже позаду і новий рік принесе Україні мир та благополуччя. Нехай всі ваші мрії здійснюються, у ваших оселях панують добробут та злагода, а радість та любов стануть неодмінними супутниками вашого життя.З наступаючими святами!https://www.youtube.com/watch?v=U7w8RrosNJ0

Опубліковано Volodymyr Groysman 31 грудня 2015 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ