Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Політика

Голова Єврокомісії обговорила з Путіним транзит газу через Україну

Очільниця Європейської Комісії Урсула фон дер Ляєн обговорила з президентом Росії Володимиром Путіним укладений тристоронній договір про транзит російського газу через Україну.

Про це вона повідомила у своєму Twitter, - передає Громадське.

"Хороша зустріч з російським президентом Володимиром Путіним в межах Берлінської конференції. Ми говорили про газову домовленість між Україною, ЄС та Росією", — повідомила єврокомісарка.

Зазначимо, що під час переговорів про транзит газу Єврокомісія виступала посередником між Україною та Росією, а всі раунди переговорів проходили саме у тристоронньому порядку. Однак остаточних домовленостей Україні та Росії вдалося досягти під час двосторонніх переговорів у Мінську. Єврокомісія на них була присутня лише у телефонному режимі.

Нагадаємо як писало Гал-інфо, 17 січня 2020 року Міністр інфраструктури Владислав Криклій обговорив з Надзвичайним та Повноважним Послом Держави Ізраїль в Україні Джоелом Ліоном двостороннє співробітництво у сфері транспорту, зокрема, в авіації, дорожньому будівництві, впровадженні інтелектуальних систем та створенні цифрових транспортних коридорів. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ