Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Головою наглядової ради "Нафтогазу" став Ентоні Маріно

Головою наглядової ради НАК "Нафтогаз України" на засіданні ради 10 лютого обрали Ентоні Маріно. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Як повідомляють в компанії, Маріно є спеціалістом з розвідки та видобування з понад 38-річним досвідом роботи в нафтогазовій сфері.

"Ентоні Маріно має також широкий управлінський досвід. Обіймав посади виконавчого директора, президента та СЕО міжнародної компанії з розвідки та видобутку вуглеводнів з ринковою капіталізацією $4 млрд Vermilion Energy", - зазначили в пресслужбі.

Нині Ентоні Маріно також є президентом та CEO енергетичної компанії Tenaz Energy. Впродовж 2002-2020 років працював у наглядових радах та радах директорів 6 компаній та організацій. Є громадянином США та Канади.

"Новообрана наглядова рада Нафтогазу розпочинає свою роботу. Це дуже важливо як для забезпечення прозорості процесів всередині компанії, так і для її публічного сприйняття. Впевнений, що попереду на нас чекає багато плідної роботи", - заявив голова правління НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ