Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Головою Золочівської районної ради став Олег Банах

Після 5 місяців з часу виборів Золочівська районна рада (Львівська область) нарешті обрала голову ради. Отож, головою Золочівської районної ради став Банах Олег Орестович.

zolochiv.org написав: "Учора, 22 березня, відбулося продовження ІІ сесії VII скликання Золочівської районної ради.  Відповідно до порядку денного сесії депутати розглянули питання «Про обрання голови Золочівської районної ради». Депутатом В. Зубаром було запропоновано кандидатуру Банаха Олега Орестовича. За результатами таємного голосування «ЗА» – 20 депутатів із 35 зареєстрованих на сесії, «ПРОТИ» – 15 депутатів, недійсних не було. Головою Золочівської районної ради обрано Банаха Олега Орестовича.

Відповідно до п.3 ч.6. ст.55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» голова районної ради Олег Банах запропонував кандидатуру Леськіва Андрія Васильовича на посаду заступника голови районної ради. В голосуванні взяло участь 33 депутати. В результаті таємного голосування «ЗА» – 20 депутатів, «ПРОТИ» – 12 депутатів, недійсних – 1. Заступником голови районної ради обрано Леськіва Андрія Васильовича".

З цього приводу на своїй сторінці у ФБ розмістив пост і народний депутат Тарас Батенко: "Сьогодні (22 березня) відбулася поправу історична подія. Після 5 місяців простою, незважаючи на безпрецедентне втручання адміністративної вертикалі та виконавчої влади Золочівська районна рада нарешті обрала нового голову.

Щиро вітаю Олега Орестовича Банаха з обранням на посаду голови Золочівської районної ради. Ця подія є ознакою високої довіри з боку не тільки депутатського корпусу, а й усієї Золочівської громади. 
Впевнений, що Ви виправдаєте довіру людей і докладете максимум зусиль у своїй роботі. Докладу максимум зусиль заради нашої спільної співпраці для вирішення соціально-економічних проблем та підвищення добробуту Золочівської громади".

Довідка.

Банах Олег Орестович народився 8 травня 1964 року в селі Сасів Золочівського району Львівської області. Навчався у Сасівській середній школі, яку закінчив в 1981році. Після закінчення школи вступив до Дрогобицького державного педагогічного інституту імені І. Франка за спеціальністю «Вчитель математики і фізики», який закінчив у 1986 році.

З 1986 року по 1992 рік працював вчителем математики і фізики Сасівської середньої школи. В липні 1992 року був призначений директором неповно-середньої школи с. Колтів Золочівського району. З листопада 2000 року по 2003 рок працював директором районного центру соціальних служб для молоді Золочівської РДА.

З травня 2003 року займав посаду директора районного дитячого будинку «Рідний дім Золочівської районної ради Львівської області». 22 березня 2016 року обраний на посаду голови Золочівської районної ради.

Виховує двох доньок: Банах Оксану Олегівну,1990р.н. та Банах Ольгу Олегівну, 1995 р.н.
Член Народного Руху України, двічі обирався депутатом Золочівської районної ради.

Судимості не має.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ