Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Гонтарева заявила, що вночі спалили її будинок під Києвом

Колишня голова Національного банку України Валерія Гонтарева заявила, що вночі 17 вересня спалили її будинок в селі Гореничі під Києвом.

Про це вона сказала агентству "Інтерфакс-Україна", - передає Радіо Свобода

"Наш будинок під Києвом в селищі Гореничі спалили. Кинули пляшку із запалювальною сумішшю через паркан. Будинок повністю згорів. Пожежникам не вдавалося його навіть згасити. Це вже повне і остаточне свавілля! Я не знаю куди мені звертатися", – зазначила Гонтарева.

5 вересня колишня голова Національного банку України повідомила, що в Києві підпалили автомобіль її невістки – також Валерії Гонтаревої.

За тиждень до цього ексголову НБУ в столиці Великої Британії Лондоні збив автомобіль. Гонтарева вважає ДТП й інцидент з автомобілем її невістки "ланками одного ланцюга" й пов’язує їх зі своєю діяльністю на посаді голови Національного банку.

Наприкінці червня Гонтарева заявляла, що сприймає як "погрози" їй слова українського бізнесмена Ігоря Коломойського, який у травні в інтерв’ю Bihus.info сказав, що "ми її (Гонтареву – ред.) привеземо, якщо треба буде... Приватним порядком". Згодом вже іншому виданню – журналу НВ, Коломойський заявив, що "не йшлося про те, щоб її просто вивезти", але щоб зробити це лише за згодою Гонтаревої.

Валерія Гонтарева була головою НБУ з червня 2014-го до березня 2018 року.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, печерський суд дозволив ДБР силоміць привести Гонтарєву на допит.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ