Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Google має проблеми з екраном нових телефонів

Компанія Google отримала численні скарги на екран своїх нових флагманських моделей смартфонів Pixel 2 та Pixel 2 XL. Репортер BBC з питань технологій у Північній Америці Дейв Лі розбирався, в чому проблема.

Оглядачі, які користувалися телефоном близько двох тижнів, помітили так зване "вигоряння" дисплею, інші користувачі вказують на "брудні" кольори на екрані.

У компанії Google заявили, що перевіряють скарги та ставляться до них "дуже серйозно".

З новою лінійкою телефонів Google компанія хотіла здійснити прорив на ринку смартфонів, де зараз домінують Apple та Samsung.

Модель минулого року Pixel отримала схвальні відгуки, але продавалася погано. Продажі моделі склали лише 0,5% на глобальному ринку.

Pixel 2 виготовила компанія HTC, а Pixel 2 XL - LG.

У моделі Pixel 2 XL, яку надала BBC компанія Google, помітили м'яке "вигоряння". Цей термін означає, що зображення на деякий час залишаються на екрані тоді, коли вже мали змінитися, або на вимкненому екрані.

Проблема "вигоряння" притаманна екранам старих телефонів. Вона аж ніяк не мала би виникати у нових високоякісних смартфонах.

Панель навігації, що, як правило, розташована внизу екрана, можна розгледіти, коли її взагалі не має бути видно.

"Ми дуже серйозно ставимося до всіх скарг, і наші інженери досліджують проблему", - заявив Маріо Кейрос, віце-президент компанії Google з напрямку Pixel.

"Ми надамо нову інформацію, щойно отримаємо вичерпні дані", - додав він.

Найгіршим сценарієм для Google стане припинення виробництва моделей Pixel і потенційне відкликання телефонів.

BBC Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ