Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Горе-батьки: патрульні фіксують випадки неналежного виконання батьківських обов‘язків

Патрульні подбали про неповнолітніх дітей, які опинились у скрутних ситуаціях.

Як інформують правоохоронці, днями зранку, про виявлення дитини на автостанції, що на вулиці Хмельницького, повідомили патрульним перехожі. Дівчинка назвала свої дані та розповіла патрульним, що приїхала з мамою з сусідньої області до її знайомого.

Як з‘ясувалося, у жінки виник конфлікт зі співмешканцем, після чого вони пішли із готелю. Жінка посадила 10-річну доньку на маршрутку, яка прямувала до автостанції, де виявили її вже перехожі. Встановивши номер матері, поліцейські повідомили про знайдену дочку, однак вона відмовилась назвати адресу свого перебування та забирати дівчинку.

Патрульні разом із колегами з ювенальної превенції відвезли дитину до дитячого притулку.

Інший випадок відбувся на вулиці Підзамче. Подружжя з очевидними ознаками алкогольного сп‘яніння конфліктувало та шарпало візок, у якому була дитину.

Патрульні негайно відреагували. Як з’ясувалося, молода сім’я не могла вирішити з ким залишиться син. Півторарічного хлопчика, який плакав та виглядав недоглянутим, патрульні взяли на руки та почали заспокоювати до приїзду інспекторів ювенальної превенції.

Ще один виклик про неналежне виконання батьківських обов‘язків патрульні отримали на вулицю Рубчака. На місці події патрульні виявили жінку в стані алкогольного сп‘яніння та 4-річного сина, який плакав.

Разом з поліцейськими із ювенальної превенції патрульні супроводили хлопчика з матір‘ю у дитячий будинок.Надалі поліцейські зайнялися пошуком їх родичів. Останні забрали жінку з дитиною до себе додому та написали розписку, що відповідальні за них.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ