Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ГП «Пора» стала більш закритою

На вчорашній політраді ГП «Пора» у Києві було прийнято рішення про те, що події, пов’язані із перетином українсько-польського кордону, коментуватиме тільки голова політради партії Владислав Каськів. Про це за підсумками київської політради у коментарі «Гал-info» повідомив голова Івано-Франківської обласної організації ГП «Пора» Руслан Коцаба.
 «Ми узгодили такий принцип, що ситуацію на польсько-українському кордоні коментуватиме тільки Каськів. Тобто вияснили, що тільки голова політради може коментувати те, що стосується міжнародних українсько-польських стосунків. Власне, щоб не нашкодити цим стосункам, оскільки у коментарях кожна людина може висловити якусь свою суб’єктивну думку, яка може й нашкодити міждержавним стосункам», — зазначив Руслан Коцаба.
Він також додав, що було прийнято рішення «рекомендувати Львівській обласній організації не виносити внутрішньопартійну дискусію на сторінки мас-медіа, оскільки це послаблює обласну організацію. Звичайно, наша політична сила є відкритою і надалі залишається такою, але ця відкритість може нам же і нашкодити», — додав Коцаба.
Нагадаємо, до такого рішення політради, ситуацію на українсько-польському кордоні коментували усі представники ЛОО ГП «Пора», не тільки Владислав Каськів. Часто думки обласних одно партійців розходилися й на сторінках окремих мас-медіа вони навіть вдавалися до взаємних звинувачень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ