Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Графіки вимкнення світла в Києві

НЕК Укренерго ініціює стабілізаційні відключення у Києві: публікуємо спрощений графік

Фото: Depositphotos

Через пошкодження об’єктів енергоінфраструктури обстрілами рф державна енергокомпанія НЕК Укренерго попереджає про запровадження стабілізаційних відключень електроенергії з 9.20 21 жовтня. Їх буде застосовувати оператор системи розподілу ДТЕК Київські електромережі тільки на розпорядження НЕК Укренерго.

Всіх споживачів електроенергії Києва розділили на 3 групи і зробили оновлений графік, шо допоможе простіше знаходити свою адресу за допомогою зручного пошуку. Кожна група буде відключатися в визначений проміжок часу, якщо буде розпорядження НЕК Укренерго на проведення стабілізаційних відключень. Щоб зрозуміти в який час протягом доби у вас можливе відключення електроенергії – вкажіть свою адресу та отримайте графік можливих відключення протягом дня та тижня.

Дізнатись про ваш графік відключень можна за посиланням.

Компанія докладає всіх зусиль, щоб відключення тривали не більше 4 годин. Однак в окремих випадках через масштабність пошкоджень енергосистеми електропостачання може бути відсутнім більш тривалий час. Про час та тривалість можливих відключень та відновлення постачання світла ми будемо повідомляти додатково на сайті та сторінках в соцмережах ДТЕК Київські електромережі.

Для того аби підтримати енергосистему закликаємо всіх мешканців міста Київ помірно споживати елекроенергію - вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 6.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00.  Бізнес-клієнтів просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів тощо.

Ці прості кроки допоможуть знизити необхідність відключень та кількість відключених споживачів. Наразі це найкраща підтримка енергетиків, котрі в режимі 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло.

Бережіть себе та рідних!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ