Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Громади продовжують безкоштовно навчати особливостей закупівельного процесу

Департамент економічної політики Львівської облдержадміністрації продовжив розпочату в серпні цього року серію безкоштовних виїзних навчальних семінарів щодо особливостей закупівельного процесу для територіальних громад регіону.
фото - пресслужба ЛОДА

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

«Щоденно отримуємо велику кількість запитань від замовників щодо тих чи інших тем. Деякі з них часто повторюються. Тому бачимо необхідність у тому, щоб окремі теми обговорити безпосередньо з відповідальними за закупівельний процес», - розповіла начальник управління фінансового аналізу та публічних закупівель департаменту Леся Бордун.

На сьогодні, такі відповіді на запитання вже змогли отримати представники Червоноградського, Дрогобицького, Золочівського, Самбірського та Стрийського районів.

На черзі – Яворівський район, який заплановано відвідати 30 вересня.

У межах семінарів обговорюють одну з найактуальніших для закупівельників тем - специфіку роботи уповноважених осіб, які з 1 січня 2022 року повинні замінити тендерні комітети.

Не оминули увагою і питання ефективної організації закупівель, типові помилки, які здійснюють замовники та відповідальність уповноважених осіб/тендерних комітетів й керівників замовників за порушення під час проведення процедур закупівель. 

До навчальних семінарів залучають також кваліфікованих фахівців, юристів, які діляться практичним досвідом у сфері закупівель.

Зокрема, вчора у Стрийському районі своїми знаннями та досвідом ділилась керівник юридичної фірми Ірина Корда. Розглянули конкретні кейси закупівель та шляхи розв’язання проблемних питань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ