Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Громадяни та вихідці з Айзербаджану приїхали в прикордоння за ялинками без документів

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі Держприкордонслужби України, громадяни та вихідці з Айзербаджану приїхали в прикордоння за ялинками без документів.

Прикордонники продовжують заходи по протидії незаконній міграції через державний кордон. До цієї роботи активно залучається місцеве населення та представники громадських організацій.

Так, на ділянці відділу «Висоцьк» Луцького загону дільничному інспектору  прикордонної служби надійшла інформація від місцевих мешканців про появу в прикордонні групи невідомих осіб кавказької зовнішності.

Негайно в місце появи можливих потенційних незаконних мігрантів виїхала група реагування. І дійсно, неподалік від державного кордону, в районі заготівлі ялинок місцевого лісового господарства було виявлено групу з 7 осіб. Але під час з’ясування всіх обставин з'ясувалося, що всі вони є вихідцями з Айзербаджану і тільки двоє з них вже набули громадянства України та мали при собі паспорти. Намірів щодо незаконного перетину кордону не мали, а за попередньою домовленістю приїхали до місцевих лісників закуповувати ялинки для подальшої їх реалізації в Херсонській та Одеській областях. За деякий час було встановлено особи і решти іноземців, оскільки документів при собі вони не мали.

За порушення прикордонного режиму, знаходження в прикордонній смузі без документів, що посвідчують особу, винних притягнуто до адміністративної відповідальності.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ