Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Громадянина Азербайджану, який продав у сексуальне рабство 8 дівчат, судитимуть

Завдяки ефективному процесуальному керівництву прокуратури міста Києва завершено розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 33-річного громадянина Азербайджану, який продавав українських дівчат за кордон з метою подальшої сексуальної експлуатації. Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Києва.

Як повідомлялося, підозрюваний упродовж останніх 3 років займався вербуванням молодих українок, обіцяючи їм значні заробітки у Туреччині та ОАЕ. В дійсності ж у жінок відбирали паспорти та змушували відпрацьовувати кошти, витрачені на оформлення візових і проїзних документів, надаючи інтимні послуги у місцях розпусти. Жертвами торгівця людьми стали восьмеро українських дівчат віком від 22 до 27 років.

Зловмисника затримали 09.11.17 на території аеропорту «Бориспіль» у ході спецоперації столичної прокуратури, Управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми в м. Києві та Слідчого управління Головного управління Нацполіції в м. Києві.

На даний час обвинувальний акт стосовно вказаної особи за ч. 2 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини) скеровано до Бориспільського міськрайонного суду Київської області для розгляду по суті.

За клопотанням прокуратури зловмисник перебуває під вартою.

 
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ