Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Групі компаній “Winner” запропонували будувати у Львові підземні парковки

20 вересня голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся з представниками групи компаній “Winner” – одним з лідерів автомобільних імпортерів України. Сторони обговорили потенційні напрямки співробітництва. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вітаючи гостей, Олег Синютка розповів про привабливий інвестиційний клімат, який панує на Львівщині. “В області кожного місяця відкривається нове значиме підприємство. Тому, якщо у Вас є такі можливості, то сьогодні є найкращий час для розвитку бізнесу”, – наголосив голова ЛОДА.

Керівник області запропонував власнику та президенту групи компаній “Winner” Івану Гинянському ідею розміщення на Львівщині автомобільних заводів. У свою чергу, власник пообіцяв посприяти реалізації такої ідеї, обговоривши її з керівництвом автомобілебудівних компаній.

Крім того, очільник області, зважаючи на те, що “Winner” багато речей імпортує в Україну, запропонував здійснювати розмитнення через Львівську митницю. “Ми зацікавлені в цьому, бо 50% суми перевиконання планових надходжень митних платежів залишиться на Львівщині, і ми зможемо скерувати їх на ремонт доріг. До речі, цього року в області сумарно буде зроблено близько 500 км автомобільних трас”, – зазначив Олег Синютка.

Власника та президента групи компаній “Winner”, який має бізнес і в будівельній галузі, зацікавила пропозиція побудувати у Львові підземні парковки. “Якщо би Ви були готові це зробити, то це був би дуже вдалий і реалістичний проект”, – зауважив голова Львівської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ