Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Григорій Суркіс не буде обиратися у президенти УЄФА

У вівторок, 17 травня, у Базелі Союзом європейських футбольних асоціацій будуть призначені вибори президента організації, - Чемпіон.

Виконавчий комітет встановить терміни проведення виборчого Конгресу.

До цього часу УЄФА не призначатиме виконуючого обов'язки президента організації замість Мішеля Платіні, який вирішив піти у відставку.

Букмекерські контори вже встигли опублікувати список з 19-ти осіб і навіть розподілити коефіцієнти. Однак реєстрації ще не було, і список може бути видозмінений.

Як інформує 24tv.ua, у списку кандидатів не буде прізвища "Суркіс".

Незважаючи на амбіції та бажання Григорія Суркіса очолити Європейський футбол, у нього є потенційні проблеми.

За даними джерела, Суркіс-старший побоюється масових антикорупційних розслідувань, які йдуть у високих кабінетах, і можливого компромату на нього.

Серед іншого, при першій же можливості спливуть відразу кілька речей. Це статус персони нон-грата у США, а також участь у проведенні Росії як господарки ЧС-2018 і зв'язок з головним представником президента РФ Владіміра Путіна в Україні, його кумом Віктором Медведчуком.

Автор повідомляє, що обов'язково спливе і призабута вже справа Лопеса Ньєто, коли на початку 90-х, у результаті підкупу судді Григорієм Михайловичем, Динамо на три сезони було позбавлене права виступів у єврокубках.

Чемпіон

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ