Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Губицький втрутився у будівництво будинку на вул. Сагайдачного, 14–А у Трускавці

Заступник голови Львівської облдержадміністрації Володимир Губицький 15 грудня провів нараду з питань будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Сагайдачного, 14-А у місті Трускавець Львівської області. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На нараді розглянуто будівництво багатоквартирного житлового будинку на вул.Сагайдачного, 14-А, яке здійснюється ТзОВ «Інвестиції і Консалтинг». Введення в експлуатацію зазначеного об’єкта очікується у першому кварталі 2012 року. Внаслідок його перепрофілювання в комплекс апартаментів виникла необхідність  внесення змін  у проектну документацію та технічні умови щодо водовідведення.

На нараді розглянуто проблемні питання, які виникли при розгляді детального плану території на якій розміщений зазначений об’єкт. 

Суб’єктам будівництва дані доручення щодо реалізації заходів з безумовного введення в експлуатацію об’єкта в заплановані терміни при врахуванні інтересів мешканців прилеглих будинків. Також передбачено проведення громадського обговорення детального плану території розробленого інститутом «Містопроект» на замовлення ТзОВ «Інвестиції і Консалтинг».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ