Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Гудзяка випустили під заставу у 100 тис. грн?

Слідчий Генеральної прокуратури України відпустив міського голову Винник Теодора Гудзяка під заставу. Про це Гал-інфо повідомив начальник Львівського міського управління міліції Ігор Цікало.

Сума застави, за інформацією джерел Гал-інфо, становить 100 тисяч гривень.

Водночас, зять Теодора Гудзяка та депутат Винниківської міської ради Богдан Бень повідомив Гал-інфо, що сума застави не відповідає дійсності. Він також додав, що не має права коментувати цю справу, оскільки не є адвокатом міського голови.

Нагадаємо, 19 лютого, Шевченківський райсуд Львова постановив взяти під арешт (20 днів)одного зі спільників Гудзяка, маклера Леськіва.

 

Ввечері 10 лютого міський голова Винник Теодор Гудзяк був затриманий правоохоронцями за підозрою в отриманні хабара. 11 лютого прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу. 13 лютого Шевченківський районний суд ухвалив рішення про взяття Гудзяка під варту терміном на 10 днів.

 

19 лютого, також стало відомо, що кримінальну справу про хабарництво міського голови Винник, яка була порушена обласним прокурором, розслідуватиме Генгпрокуратура.

 

Гудзяку інкримінують хабар у розмірі 40 тисяч доларів за виділення земельної ділянки у Винниках.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ