Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Гвардійці розвозили на Сході України подарунки дітям

Як інформують у прес-службі Національної гвардії України, гвардійці, ще минулого року започаткували святкову традицію – вітання дітей до святого Миколая та із новорічними святами.

Офіцери групи цивільно-військового співробітництва Іміджево-видавничого центру Національної гвардії України за тиждень до 19 грудня розпочали поїздку містами Сходу й передають для дітей Донецької та Луганської області зібрані волонтерами з громадських організацій України та школами подарунки.

За словами гвардійських офіцерів, вони з власної ініціативи за підтримки командування Нацгвардії намагаються здійснити маленькі мрії дітей, що проживають у населених пунктах на сході України. Малеча отримує канцелярію, одяг, іграшки та дружнє спілкування із захисниками з гвардії. В загальному це близько 20 тонн вантажу, що вже потрапив до свята ділахам 37 навчальних закладів, що проживають у населених пунктах Донеччини та Луганщини.

"Ми привітали понад півтори тисячі дітей! Намагаися створити їм святковий настрій та атмосферу справжнього свята. Завдяки тісній співпраці із адміністраціями районів та навчальних закладів, вважаю, що нам це вдалося", - розповів полковник Віктор Голумбівський.

Окрім шкіл та дитсадочків ця акція поширюється і на центри соціально-психологічної підтримки. На сьогодні гуманітарний проект "Гвардійська родина - тобі , Україно!" відбулася в Добропіллі, Слов’янську, Великіх Новосілках, Торецьку, Краматорську, в Червоному Лимані та Попасній, Вугледарі, Маріуполі та селищах Виноградне й Талаківка. Гвардійці подолали понад 2500 км за цей час, аби встигнути до свята зробити дійсно хорошу справу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ