Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Харківські ректори стали на захист Табачника

Рада ректорів вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації Харківського регіону звернувся з відкритим листом до Президента України Віктора Януковича, в якому підтримала діючого міністра освіти і науки Дмитра Табачника і зазначила, що питання про відставку міністра освіти і науки не має під собою підстав, йдеться в тексті звернення.

Рада ректорів обурена діями деяких політичних партій, які розгорнули кампанію щодо відставки Табачника.

"Ми знаємо Дмитра Табачника високоінтелектуального і досвідченого керівника, принципової людини з високими моральними якостями, здатного вирішити важливі проблеми реформування освітньої галузі. Тому розцінюємо спроби його дискредитації як необґрунтовані і небезпечні, як загрозу втягування студентської молоді у політичні конфлікти, що є неприпустимим", - йдеться в листі.

Також Рада ректорів зауважила, що Д. Табачник доклав чимало особистих зусиль для розвитку законодавчої бази в сфері освіти України і про визнання її за кордоном.

Рішення про підтримку Табачника прийнято на засіданні Ради ректорів вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації Харківського регіону 15 березня 2010. Під відкритим листом підписалися більше як двадцять членів ради ректорів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ