Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Харківську ОДА очолила Юлія Світлична

Президент Петро Порошенко представив нову голову Харківської обласної державної адміністрації Юлію Світличну на зустрічі з керівництвом та депутатським корпусом Харківщини під час робочої поїздки у область. Глава держави підписав Указ №462/2016 про призначення Юлії Світличної головою Харківської обласної державної адміністрації. Повідомила прес-служба Президента.

Президент наголосив, що для призначення на цю посаду проводився «дуже жорсткий  і конкурентний конкурс», у відповідності із новим Законом «Про державну службу», у якому перемогла Юлія Світлична.

Глава держави зазначив, що цей факт вносить серйозну корективу у гендерну складову кадрової політики України і зауважив, що нова керівниця ОДА увійшла до «вищої ліги української політики».

Петро Порошенко підкреслив, що це призначення знаменує прихід нового покоління, яке сформувалося у часи незалежності Української держави.

Президент також зазначив, що вся трудова діяльність Юлії Світличної пов’язанна із Слобожанщиною. «Її поважають, вона дуже добре знає регіон, проблеми регіону», - зазначив він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ