Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Харківський архієпископ УАПЦ побував з візитом на Львівщині

Згідно з ухвалою Помісного Собору 2000 р., в Харківсько-Полтавській єпархії УАПЦ проходить Тиждень молитов за християнську єдність. У зв’язку з тим 21-22 січня на запрошення єпископа Юліяна (Вороновського) архиєпископ Ігор (Ісіченко) відвідав адміністративний центр Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ у Трускавці – про це повідомила Релігійно-інформаційна служба з посиланням на прес-центр консисторії Харківсько-Полтавської єпархії УАПЦ.
22 січня архиєпископ Ігор побував у Дрогобицькій духовній семінарії, де ознайомився з навчальним процесом і побутом семінаристів, поспілкувався зі студентами. Архиєпископ Ігор від імені викладачів і студентів харківської Колегії Патріарха Мстислава висловив подяку за допомогу у становленні цієї богословської школи ректорові Дрогобицької духовної семінарії митр. прот. Мирону Бендику. Окрім того, було обговорено перспективи розширення співпраці духовних шкіл Харкова і Дрогобича.
23 січня 2006 р. в приміщенні Львівського крайового братства пройшла презентація нової книжки архиєпископа Ігоря (Ісіченка) «Дім Мій – буде домом молитви». Це збірка послань, проповідей, статей архиєпископа Ігоря, що вийшла до його 50-річного ювілею. Презентація книги в Харкові відбудеться напередодні ювілею владики Ігоря, 27 січня, у Свято-Дмитрівському катехитично-пастирському центрі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ