Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

H&M відкриє перший магазин у Львові

28 жовтня 2021-го року шведський fashion-рітейлер H&M відкриє перший магазин у Львові. Таким чином, Львів стане четвертим містом в Україні, у якому представлений бренд, після Києва, Харкова та Одеси.
H&M

Магазин H&M почне роботу в ТРК Victoria Gardens і займе одразу два поверхи загальною площею 1900 кв.м. Інтер'єр магазину виконаний у найновішій концепції бренду і відрізняється м’яким освітленням та природними кольорами, що створює комфортні умови для шопінгу. 

«Продовжуючи активну експансію H&M в Україні, ми з радістю оголошуємо дату довгоочікуваного відкриття у Львові. Вже 28 жовтня кожен львів’янин зможе завітати до H&M та отримати неперевершений досвід покупок. Ми впевнені, що жителі міста гідно оцінять як сучасний інтер’єр, так і широкий асортимент товарів для всієї родини». – підкреслив Мемет Арісой, Регіональний менеджер H&M в Україні та Східній Європі.

У новому H&M будуть представлені відділи жіночого, чоловічого, підліткового та дитячого одягу. Крім того, в магазині можна буде знайти лінійку спортивного одягу H&M Sport. 

Лише в день відкриття в H&M діятиме спеціальна пропозиція – знижки до -50% на обрані товари. На перших покупців чекатимуть приємні сюрпризи та подарунки.

ТРК Victoria Gardens – найбільший торгово-розважальний комплекс Західної України, розташований у Львові за адресою вул. Кульпарківська, 226А. ТРК введено в експлуатацію у 2016 році.

«Ми дуже раді відкриттю першого магазину H&M у Львові саме в нашому ТРК. Ми переконані, що це один із найбільш очікуваних брендів у місті, тому доклали максимум зусиль, щоб залучити такого якірного орендаря. Віримо, що завдяки перетину наших цільових аудиторій співпраця буде успішною і взаємовигідною, а у наших відвідувачів буде ще більше причин обирати ТРК Victoria Gardens». – прокоментувала Наталія Кравець, комерційний директор Dragon Capital Property Management.

Вже 28 жовтня магазин H&M в ТРК Victoria Gardens у Львові відкриє свої двері для всіх любителів шопінгу та стилю.  


­_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _


З приводу запитань звертайтесь, будь ласка, до Ольги Олійник
[email protected] 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ