Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Холодницький: Онищенко в Росії

Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький розповів про те, де, за його даними, наразі перебуває депутат Олександр Онищенко, якого розшукують правоохоронці.

"Він досить активно подорожує, але за останньою інформацією перебуває на території країни-агресора", - розповів пан Холодницький в ефірі "5 каналу". У січні 2015 року український парламент визнав країною-агресором Росію.

"Зараз ми будемо вживати заходів до його офіційного виклику, розуміючи, що його немає на території України, але треба витримати процедуру, щоб потім не було підстав у сторони захисту оскаржувати ті чи інші дії в процесуальному плані. І після виконання відповідних процедур будемо оголошувати його в державний, а потім у міжнародний розшук", - додав Назар Холодницький.

Раніше у середу Генеральний прокурор здійснив письмове повідомлення про підозру народному депутату Олександру Онищенку. Підозру повідомлено за статтями про створення злочинної організації, про привласнення або розтрату майна, фіктивне підприємництво та низкою інших.

Олександра Онищенка звинувачують у зловживаннях в сфері видобутку газу. Він звинувачення проти себе заперечує.

ВВС Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ