Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Хор імені Верьовки приїде з концертом до Львова

Національний заслужений академічний український народний хор імені Григорія Верьовки 18 березня виступить у Львові. Про це повідомляють організатори на сторінці події.

Два концерти, о 18:00 та 20:00, відбудуться у Національному драматичному театрі імені Марії Заньковецької. У програмі концерту буде багато різножанрових композицій: історичні думи, чумацькі та козацькі пісні з танцями, хорові жартівливі сценки, обрядова лірика, а також оригінальні пісні сучасних композиторів. У більшості цих унікальних композиціях музика, танець і спів виступають органічним триєдністю.

«Відразу в трьох іпостасях – співаків, танцюристів і музикантів – постануть перед глядачами артисти легендарного хору Верьовки, якому в 2018 році виповнилося 75 років. За час існування колектив відвідав понад 60 країн, представив понад тисячу концертів по всьому світу. Мелодика виконання музичних творів, захоплюючі танці хореографічної групи і фольклорна феєрія від віртуозів оркестру народних інструментів зливаються воєдино. Кількісний склад Національного хору становить 158 осіб», – йдеться в повідомленні.

Квитки можна придбати за посиланнями: 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ