Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ідеальне літо з басейном Bestway

Мрієте про те, щоб літо було наповнене яскравими емоціями?

Не гайте час та виберіть басейни Bestway – бюджетну альтернативу дорогої стаціонарної конструкції. Це рішення для тих, хто мріє про власний басейн, але не готовий витрачати багато часу та грошей на його будівництво. Bestway пропонує різні типи виробів:

  • Надувні
  • Каркасні
  • Збірні

Розкажемо докладніше про всі види та опишемо їх переваги, щоб кожен міг вибрати відповідний варіант.

Надувні басейни Bestway

Матеріал, з якого виготовлені надувні моделі Bestway, – міцний та надійний полівінілхлорид (ПВХ). Він витримує високі навантаження та не схильний до пошкоджень від сонячних променів і хлорованої води. Завдяки цьому матеріалу надувні басейни Bestway мають довгий термін служби та не вимагають особливого догляду.

5vcYlkr-hIQopqtatyXauGmvZe9TwrP1gAAJhuLFDXimAW8lN-lF_H8N4ZSo4yBgNzERka8k1LR_6I8Ucg13PwpzyMH_sUbEEd5VBVgf5p_aS_RhrL7oVgG25otGElb7BK3XyTY9zUfZc8N3_GjdShE

Каркасні басейни Bestway

Вони є конструкцією з металевого каркаса, на який натягується щільний армований ПВХ. Металевий каркас та міцна тканина забезпечують надійну підтримку та захист.

Каркасні вироби міцніші та довговічніші за надувні, але не такі мобільні й вимагають більше часу на встановлення.

MOomWMzkU6zplPNAzioLowAbTUAmQ8aUOhNN7Nm_TDjWv07OGE7qd-ajBaLFcdKZ_J1N-vJFLX9EtnS-4MAaMXTAlfwX7IH4AWmL0rZF4cx1fqHBXmzRjUQgf_gbQkwuwOLixB_RUeWemp103cZ1Cds

Збірні басейни Bestway

Головна перевага цього виду виробів – відсутність необхідності виконувати демонтаж на зиму. Завдяки своїй міцності, конструкція може стояти просто неба в будь-яку погоду.

Якщо ви хочете вибрати модель для купання всією сім’єю, зверніть увагу на круглий збірний басейн Bestway Hydrium 56574 діаметром 360 см та глибиною 120 см. Виріб додатково комплектується:

  • Пісочним фільтром – очищає воду від забруднень, видаляючи з неї дрібні частинки, пісок та інші домішки.
  • Тентом – захищає басейн від негативного впливу сонячних променів та зберігає воду чистою.
  • Драбиною – полегшує доступ до води та робить використання басейну більш комфортним.
  • Дозатором хлору – автоматично подає хлор у воду, забезпечуючи постійну дезінфекцію.
  • Підкладкою – захищає дно басейну від пошкоджень та покращує його ізоляцію.

Завдяки сталевим опорам та листам із захистом від іржі, конструкція може знаходитися на вулиці цілий рік.

8xyuA_Zf8JOhAOCXJVEZCn9vu2XfuH3TfJs37-gHLIaNg6hNvqJfJkXwKS5Bsrc_qw6_wBmgeo_Jc0Ro4ASJXGQIMDuIvgcuB_4yfp_Lp5W-Ra6kehbZIM3dPVQcWfBS8om382lumPcA4WfJEtF8Nr8

Монтаж басейнів Bestway

Однією з переваг виробів Bestway є легкість монтажу. Це дозволяє швидко насолодитися купанням без зайвих витрат часу та зусиль.

  • Надувні басейни просто накачати повітрям за допомогою насоса. Перед встановленням виробу вирівняйте майданчик та очистьте його від сторонніх предметів.
  • Каркасні та збірні моделі Bestway можна зібрати у будь-якому зручному місці за кілька годин без використання спеціальних інструментів. Всі необхідні елементи та інструкції зі збирання додаються до набору, тому впоратися з установкою зможе навіть користувач-початківець. Час монтажу залежить від розміру виробу, але в середньому триває кілька годин.

Басейни Bestway також легко демонтувати. Надувні вироби можна спустити воду, висушити та скласти для зберігання. Каркасні та збірні конструкції можна розібрати. Це зручно для тих, хто хоче використовувати басейн тільки в літній період або має обмежений простір для зберігання.

Домашні басейни Bestway – відмінне рішення для сімейного відпочинку та розваг. Вони прикрашають літо, дозволяючи насолодитися купанням прямо біля свого будинку у будь-який зручний час.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ