Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ідеї універсальних подарунків, які підійдуть на будь-яке свято

qSAiyD1K6L2UxLA0Xh2DjWftxJEnISuB5KUF494RDpzdasE8BThCzlyjPTxSnpoMfFHDOliZCOEcmjfUHmyRaNgYbVeZGjY5hfc5uItVq5Sf_TESwtXStoHUvp-SVBIe7blS-WT4=s0

Щоб піднести оригінальний сюрприз до якої-небудь знаменної події або урочистого заходу своїм колегам, друзям, близьким або знайомим - багато людей часом довго розмірковують над темою подарунка. Основним критерієм вибору звичайно ж є доречність, і те, наскільки презент буде радувати, скільки позитивних емоцій принесе. Фантазії іноді не вистачає, а різноманіття, представлене в магазинах ускладнює вибір. Полегшити завдання допомагають готові ідеї універсальних подарунків, які є не нудними предметами на полиці, а яскравими враженнями. Їхні особливості та відмінності можна дізнатися детальніше в каталозі компанії Donum.

Що потрібно враховувати при виборі подарунка

В першу чергу бажано грунтуватися на таких параметрах, як вік, сімейний стан, спеціальність і посада людини. Також важливо уточнити інтереси, захоплення та хобі. Наприклад, любителі активного відпочинку належним чином оцінять подарунки у вигляді занять екстремальними видами спорту.

Третім аспектом є сенс самого презенту. Він ніяк не може натякати на будь-які недоліки. Необхідно враховувати, що основне його призначення - дарувати радість.

Варто звертати увагу на дату торжества. Досить важко розглядати цікаві і гарні ідеї для подарунків поспіхом. Тому їх краще підбирати і купувати заздалегідь.

Різноманітність є важливим критерієм. Не варто підносити людям презенти, які були вручені ними на попередні урочисті заходи. Рекомендується вибирати, щось оригінальне, наприклад чудовий подарунок у вигляді польоту на повітряній кулі або професійну фотосесію.

Универсальні подарунки близьким

Відмінне знання смаків і уподобань родичів і коханих людей дозволяє вибрати саме те, що подарує море позитивних емоцій. Можливо, друга половинка любить тварин, тоді відмінним варіантом стане кінна прогулянка. Тесть або брат, інші близькі люди є гурманами, високо цінують смачну їжу і вишукані напої? Їм напевно сподобається сертифікат на сирно-винні дегустації.

Людям у віці бажано підбирати яскраві враження без надмірної фізичної активності. Хорошою ідеєю для подарунків дорослим є політ на повітряній кулі.

Молодим людям звичайно ж будуть цікаві будь-які активності у вигляді квестів. Отримати заряд бадьорості дозволяють також катання на квадроциклах або політ в аеротрубе. Незабутні враження подарує політ на вертольоті, літаку, катання по водній гладі на електрофойлах, гідроциклах.

Ідеї подарунків колегам і знайомим

Вибрати відповідний презент для тих, хто працює з вами в одній компанії, трохи важко. Не всі колеги охоче розповідають про свої захоплення, улюблених видах спорту. Тому, варто розглянути варіанти спокійного і активного відпочинку.

До найбільш чудовим відносяться такі ідеї хороших подарунків, які можна вручити колективу з кількох людей. Завдяки цьому, виходить відмінний тімбілдінг. Так можна вибрати катання на квадро- або гідроциклах. Згуртувати командний дух допомагають пригоди в квест-кімнатах, призначених для всебічного розвитку кмітливості, логічного мислення і кмітливості. Для любителів активного і безпечного відпочинку є маса варіантів, у вигляді поїздок на баггі.

Зробити свято особливим для начальника дозволяє сертифікат для корпоративної вечірки на яхті. Незабутнім враженням стане політ на повітряному судні: вертольоті або літаку.

Які універсальні подарунки підійдуть дітям

Хлопці завжди люблять дізнаватися щось нове. Розширити кругозір, поглянути на столицю України з іншого боку допомагають різноманітні екскурсії по місту Києву. Придбати цінні знання та вміння в якійсь галузі дозволяє сертифікат на майстер-клас. Любителям мистецтва підійдуть художні уроки, спрямовані на розвиток творчого мислення. Для тих хто марить кар'єрою в ресторанній сфері можна вибрати кулінарний майстер-клас.

Підлітки позитивно оцінять більш активні розваги. Юним любителям віртуальних ігор припаде до смаку політ на авіатренажері, авіатрубі, або картинг.

Різні ідеї універсальних подарунків відкривають широкі можливості для вибору відповідного варіанту, що гарантує чудове індивідуальне або колективне проведення часу. Досить врахувати вік і хобі, щоб подарувати яскраві враження близьким, колегам або дітям. Молодим і активним людям буде цікавий вейкбординг та навіть електрофойл. Для більш неспішного відпочинку і маси позитивних емоцій можна вибрати прогулянки на конях, або політ на повітряній кулі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ