Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

єРобота: у Львові шиють тактичний одяг для військових

єРобота: у Львові шиють тактичний одяг для військових.

З липня 2022 року, як інформує Мінекономіки, Уряд запровадив проект єРобота, за яким можна отримати від держави безповоротну грантову допомогу для започаткування чи розвитку бізнесу. Найзатребуванішою серед українців є програма мікрогрантів “Власна справа”, за якою можна отримати до 250 тис. грн. Продовжуємо знайомити вас з героями-переможцями цієї програми.

Олена Гусєва - підприємниця зі Львова. Ще два роки тому вона створювала  якісний одяг для відомих брендів і дизайнерів та працювала на експорт: Як дизайнерку її знали не лише в Україні, але й на європейських тижнях моди.

У 2021 році Олена вирішила взяти кредит на розширення бізнесу: адже клієнтів ставало все більше та й сама дизайнерка прагнула масштабувати свою справу. Проте війна все змінила. 

«Чим я можу бути корисною державі?» - саме таке запитання поставила собі Олена взимку 2022. Відповідь була на поверхні, адже Олена має профільну освіту, досвід і пристрасть - створювати одяг, одяг складних конструкцій. Тож вона вирішила створювати тактичний одяг для військових. Так народився бренд MILIGUS.

Нещодавно Олена Гусєва отримала мікрогрант за програмою «Власна справа» на закупівлю спеціалізованого обладнання, що допомогло їй зробити тактичний одяг більш якісним і практично досконалим. Олена створює нові робочі місця для українців та допомагає військовим.

Нагадаємо, урядовий проект єРобота включає грантові програми, спрямовані на стимулювання підприємницької діяльності та створення робочих місць. Зокрема, це програми мікрогрантів на відкриття чи розвиток власного бізнесу, грантів на створення й розвиток переробних підприємств, закладки саду та виноградарства, тепличного господарства. Подати заявку на отримання гранту можуть як діючі підприємці, так і люди, що не мають досвіду ведення бізнесу. 

 Наразі прийом заявок на всі напрямки програми єРобота триває. Подача заявки здійснюється через портал Дія.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ