Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

єВідновлення: де відкрити картку та отримати бонуси

Приватбанк та МоноБанк розпочали оформлення карт єВідновлення, для зарахування допомоги від держави за пошкоджене війною житло.

ПриватБанк

Як розповіли в пресслужбі Приватбанку, для зарахування допомоги від держави за пошкоджене війною житло українці можуть відкрити картку єВідновлення у Приват24 та отримати 15% кешбеку.

Українці, житло яких було пошкоджено внаслідок повномасштабної війни, а дані про пошкоджене майно були передані до державного реєстру через застосунок Дія, можуть відкрити в ПриватБанку спеціальну цифрову картку єВідновлення для зарахування державної виплати на відновлення житла. Це можна зробити за кілька кліків у мобільному банку Приват24.

Для оформлення такої картки у Приват24 треба оновити додаток, зайти у вкладку «Гаманець», натиснути меню «Додати» та вибрати картку єВідновлення. Після відкриття картки залишиться подати заяву на отримання виплати у застосунку Дія й обрати картку єВідновлення ПриватБанку. 

За умовами програми, картка єВідновлення діятиме 12 місяців з дня отримання коштів. Отримувач компенсації може витратити її на безготівкову оплату товарів та послуг українських компаній - партнерів програми, що працюють в у сферах житлового та торгового будівництва та мереж магазинів будівельних і оздоблювальних матеріалів. Їх перелік з’явиться на сайті єВідновлення https://erecovery.diia.gov.ua/

Відкрити картку єВідновлення в ПриватБанку вигідніше - клієнти отримують 15% кешбеку за здійснені оплати. Потрібно лише відкрити картку у Приват24 та зареєструватися у акції - https://privatbank.ua/e-vidnovlennya.

МоноБанк

Як повідомив у Telegram засновник банку Олег Гороховський, МоноБанк розпочав  відкривати картки «єВідновлення» для отримання виплати від держави за ремонт житла, яке постраждало від рашкі.

Від себе додали кешбек 5% на всі витрати з цієї картки. Він підключається автоматично під час першої витрати.

"А ще ми віришили що просто кешбеку замало і тому 1 серпня ми випадково оберемо одного з клієнтів, які відкрили цю картку та отримали виплату від держави і подаруємо йому ДВОКІМНАТНУ КВАРТИРУ в тому українському місті, яке обере клієнт-переможець", - написав Гороховський.

У верхньому меню, там, де вибір карток, натисніть «Відкрити картку», далі треба вибрати картку «єВідновлення».

Також відкрити картку можна з повідомлення у виписці.

Для того, щоб отримати виплату до 200 тисяч гривень та шанс виграти квартиру – треба бути власником або співвласником житла, яке було пошкоджене, відкрити картку Монобанку «єВідновлення» та подати заяву на виплату в Дії.

Оформлюйте картку прямо зараз щоб якнайшвидше отримати виплату та взяти участь у розіграші двокімнатної квартири.

Детальніше про програму єВідновлення ви можете дізнатись на інфографіці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ