Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ігор Труш - кандидат до Львівської обласної ради від партії "Наш край"

Доброго дня шановні виборці хотів би зверну вашу увагу на різноманіття політичних партій і кількість їхніх кандидатів які беруть участь у виборчому процесі. Хочу вам поспівчувати тому що вам треба зробити вибір між багатьма кандидатами про яких ви навіть і не чули.

А перед виборами всі так гарно говорять, багато обіцяють, що як вони прийдуть то жити стане краще. Але зрозумійте, що люди які були до того часу при владі і не зробили чогось доброго для вас, сумніваюся, що коли вони прийдуть до влади ще раз, зроблять щось краще.

Людей треба характеризувати по вчинках, а не по словах. Не звертайте увагу на партію, а звертайте на людину, тому що люди  роблять справи, а партії як виникають так і зникають. Почитайте біографію ваших кандидатів. Зверніть увагу де людина вчилася, чим вона займається, що вона доброго зробила, які в неї моральні принципи, які в неї погляди на життя. Тому що,  якщо людина до виборів не сповідувала високих моральних принципів життя то після виборів будучи вашим обранцем не стане кращою. Тому маючи шанс зробити зміни навколо себе, скористайтеся ним, хочете змін думайте.

Я, Труш Ігор Миколайович надумав балотуватися в депутати до Львівської обласної ради тому, що  дістало відношення влади до нашого міста, до нашого краю, те що не відстоюють інтереси людей. Скажу по іншому дістали слова ласкаві і думки лукаві. Не можу дивитися, як наша влада не доцільно зловживаючи використовує наш бюджет. Вони вміють тільки з користю витрачати наш бюджет, а не знають як ще можна його наповняти. Ми з вами своїми податками заробляємо гроші для місцевого бюджету, а влада наша ці гроші витрачає на певні об’єкти, товари, послуги вище ринкових цін, включаючи свої інтереси.  Вони розказують і показують що вони зробили, а питання треба ставити так, що вони мали чи могли ще зробити на ці кошти, які виділялися на ті чи інші проекти. Скільки зроблено проектів по завищених цінах, вище ринкової ціни. Чому віддають тендерні та не тендерні об’єкти, і роботи компаніям не з нашого міста, якщо в нас є підприємці, які можуть зробити це дешевше і краще. Такими діями наша влада обдирає наш бюджет, забирає роботу у наших мешканців міста, чи села і не дає можливість місцевим підприємцям розвиватися. Тим  самим забираючи надходження податків до місцевого бюджету, а дає роботу чужим і поповняє чужі бюджети.

Відповідальність за це ми також несемо, тому що ми їх вибрали і не контролюємо. 

Якщо влада буде дбати про наш бюджет і його наповнення, заохочуючи місцевих підприємців тоді лишатимуться кошти на інші проекти, з’являться нові робочі місця і надходження до бюджету.

Шановні мешканці нашого краю, якщо ми хочемо щось змінити і розвиватися нам треба цього добиватися. Я притримуюся такої думки  не влаштовує - роби, а влаштовує -мовчи. 

Є речі які ми можемо змінити, які від нас залежать, а є які не залежать від нас. Що ми можемо зробити те що  залежить від нас, ми можемо контролювати владу на доцільність і надмірне використання коштів з нашого б’юджету. Ми можемо підтримувати малий і середній бізнес на місцях, який дасть роботу і сплачені податки до місцевого бюджету з якого ми будемо розвиватися. Якщо це якісно і дешевше для чого нам чуже. Якщо ми не підтримуємо місцевих підприємців, звідки з’являться робочі місця,  звідки надходження до місцевого бюджету. Якщо ми підтримуємо великий бізнес ми самі обезкровлюємо малий бізнес. Такими діями ми приводим до процесу монополізації, і знищення конкуренції,  що тягне до залежності і нав’язування  певних умов великим бізнесом. Тому  чекаючи обіцяних інвесторів з великим бізнесом, як про це багато хто обіцяє,  їх можна так і не дочекатися. Тим більше ніхто з інвесторів не захоче прийти до нас, якщо це їм не буде вигідно, такий закон бізнесу. Інвестиції це перш за все конкуренція, бо кожен хоче щоб інвестор прийшов до них. Тому давайте для початку будемо самі інвесторами у своє село у своє містечко, у наш край, підтримуємо своїх підприємців які дадуть робочі місця і надходження до бюджету.

Тому хочу підсумувати, якщо ми  будемо інвестувати у своє, якщо наша влада буде інвестувати у своїх, таким чином ми будемо розвивати самі себе. Так ми будемо розвивати економіку на місцях. Тоді буде якась стабільність і ми станемо цікавими для когось. Так це треба робити на рівні села, міста, району, області, держави так ми будемо розвивати економіку і буде якась економічна стабільність. Звідси появляться кошти на соціальні програми, на дороги, модернізацію утеплення будинків, розвиток культури і спорту. 

Щоби щось змінити, треба щось робити, а не чекати поки хтось зробить це за тебе. Не влаштовує - роби, а влаштовує - мовчи.

Вважаю за потрібне

  • Добиватися виділення коштів на проведення капітального ремонту доріг у регіоні, що сприятиме його розвитку логістичної інфраструктури.
  • Сприяти створенню робочих місць шляхом підтримки місцевих підприємців, та залучення інвестицій.
  • Залучення державних програм для розвитку територіальних громад.
  • Сприяти підвищенню енергоефективності та енергозбереження, які мають стати  стратегічною лінією розвитку нашого краю.
  • Сприяти забезпеченню ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів у бюджетній сфері, сфері теплопостачання та надання комунальних послуг, скорочення бюджетних витрат на використання енергоресурсів, удосконалення системи енергоменеджменту, підвищення культури енергоспоживання.
  • Сприяння модернізації будинків житлового і не житлового фонду, систем опалення і гарячого водопостачання на альтернативні енергоощадні джерела енергії.
  • Сприяти заохоченню молоді до культурного і спортивного життя.

Хочеш змін думай.

Матеріал підготовлено прес-службою партії

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ