Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ігор Зінкевич: Цього року LVIV OPEN CUP стане наймасовішим

У п’ятницю, 7-го вересня, у Львові, на водному майданчику басейну СКА (вулиця Клепарівська, 39/А) стартує третій за ліком міжнародний турнір з водного поло LVIV OPEN WATER POLO CUP – 2018.

Про особливості цього турніру розповів один з тренерів львівського «Динамо» та організатор змагань Ігор Зінкевич.

Цього року Львівська міська рада виділила на турнір більше коштів, аніж минулого, тому нам вдалося запросити шість команд, – каже Ігор Зінкевич. – Цьогоріч турнір стане наймасовішим, оскільки конкуренція виграти головний приз змагань буде більшою. Приємно те, що до Львова приїдуть одразу дві словацькі команди – з Новак та Кошице. Останні наші добрі друзі, оскільки часто львівське «Динамо» запрошували до себе на турніри, а у Новаках багато років жив та працював наш легендарний гравець Сергій Харін.

Загалом, рівень турніру має бути хорошого рівня і маю сподівання, що гідну конкуренцію також складуть і молоді ватерполісти ЛУФК, які є найближчим резервом першої «динамівської» команди. Для нашої команди цей турнір буде одним з етапів підготовки до матчів Ліги Чемпіонів. У складі «Динамо» повинні дебютувати двоє хорватських легіонерів, які і повинні підсилити «Динамо» під час єврокубкових матчів.

Хоч і LVIV OPEN CUP ще не розпочався, ми уже активно працюємо над наступним турніром, адже дуже хочемо склад учасників змагань зробити ще потужнішим. Цього року до Львова повинні були приїхати серби, однак в останній момент відмовилися. Незважаючи на це, сподіваємось їх побачити у Львові уже наступного року», – сказав Ігор Зінкевич в інтерв’ю прес-службі управління молоді та спорту ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ