Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"ІмпактБус" – серед найкращих практик молодіжної роботи України

На Всеукраїнському форумі молодіжних працівників та працівниць у середу, 1 грудня, оголосили найкращі практики молодіжної роботи в Україні у 2021 році. У десятку найкращих практик увійшов проєкт Львівського обласного молодіжного центру "ІмпактБус".
фото - пресслужба ЛОР

Про це інформує пресслужба ЛОР.

Як зазначила голова комісії з питань молоді та спорту обласної ради Тетяна Бей, про "ІмпактБус" вже говорять на всеукраїнському рівні і це цілком заслужено, адже проєкт вийшов не лише новим для України, а й ефективним.

"Тішуся, що колись не здалася і таки втілила цю ідею в життя. Дякую колегам-однодумцям, які колись вислухали, підтримали і проголосували за мою ініціативу", - наголосила Тетяна Бей.

Мобільний молодіжний центр виїжджає до віддалених громад Львівщини, зокрема у сільську місцевість. Тренінги для місцевої молоді проводять не тільки амбасадори обласного молодіжного центру, а й провідні експерти молодіжних громадських організацій.

"Цим проєктом ми намагалися збільшити рівень впливу молоді на життя в маленьких громадах, вивчити проблеми і потреби молодих людей та донести їх до відповідних органів. Уся програма візитів складається у відповідності до високих стандартів роботи з молоддю від Ради Європи", – сказав автор та ініціатор подання проєкту на номінацію, менеджер Львівського обласного молодіжного центру Іван Сапса.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ